Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös spárgakrém

Tejfölös spárgakrém
Tejfölös spárgakrém
30 perc / előkészület: 5 perc főzés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kísérleteztem.

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Hidegen, melegen egyaránt finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A spárgát cukros-sós vízben 6 percig főzzük.
  2. Felkarikázzuk a spárgát, a fejeket félretesszük.
  3. A vöröshagymát vajon pároljuk, majd hozzáadjuk a spárgát.
  4. Felöntjük azzal a vízzel, amiben a spárgát főztük, kb. 1-1,5 dl-re lesz szükségünk. Hozáadjuk a leveskockát.
  5. Puhára főzzük a spárgát, elkeverjük benne a lisztet, majd a tejfölt.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 752
elküldve: 2
receptkönyvben: 44
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Cilantro

Mióta szakács: 2011.05.11.
45 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kategória: szósz
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

spárgakrém, tejfölös spárgaszósz

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Szilveee
Szilveee / Szilveee Tue, 2011-08-16 19:13

Imádom a spárgát, ha majd szezonja lesz [de soká lesz még az :( ], biztosan kipróbálom, addig is mentettem a recepttáramba:)

122
zöldspárga 40 dkg
vöröshagyma 1 nagy fej
cukor 1 ek
0 ízlés szerint
finomliszt 1 csapott ek
tejföl 1 ek
leveskocka 1 db
vaj 1 ek