Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejfölös sárgarépás reszelt krumplileves

Tejfölös sárgarépás reszelt krumplileves
Tejfölös sárgarépás reszelt krumplileves
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy "lakáskeresés" során ettünk először a párommal ilyet. Nagyon ízlett. Egyszerű elkészíteni, pillanatok alatt megvan, és nem költséges.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Lereszeljük a répát sajtreszelőn, majd a krumplit a nagyobb lyukakon.
  2. Kevés olajon dinszteljük egy pici vízzel a lereszelt krumplit, majd a répát is hozzáadjuk.
  3. Felengedjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, hozzátesszük a felkarikázott virslit.
  4. Habarást készítünk, egy kevés főzőlével csomómentesre keverjük, majd a levessel főzzük pár percig.
  5. Ha felfőtt, apróra vágott petrezselyemzöldet és majorannát adunk hozzá.
  • elkészítettem: 12 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 436
elküldve: 0
receptkönyvben: 96
elkészítve: 6/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Fanna

Mióta szakács: 2012.02.12.
20 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kolbászos krumplileves, reszelt zöldségleves, tejfölös krumplileves

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

ANIKO45
ANIKO45 Mon, 2012-07-23 13:36

Nagyon fincsi lett.Koszonom!En baberlevelet ecetet es vegetata is tettem bele.

496
sárgarépa 1 db
burgonya 3 db
tejföl 450 g
virsli 300 g
petrezselyem 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
finomliszt 1 csapott ek
napraforgó olaj 1 ek
víz 1.5 l