Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tárkonyos zúzaleves

Tárkonyos zúzaleves
Tárkonyos zúzaleves
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon laktató és finom leves. Az egyik nagy kedvencünk a párommal. 

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát és a fokhagymát összevágjuk, és kevés olajon pirítjuk.
  2. Hozzáadjuk a zúzát, és tovább pirítjuk a hagymával.
  3. Ha kissé kifehéredett a hús, felöntjük vízzel, és beleszórjuk az ételízesítőt.
  4. Közben felszeleteljük a zöldségeket. Amikor a zúza megpuhul, hozzáadjuk a paprikát, paradicsomot és a zöldségeket, beleszórjuk a tárkonyt és a leveskockát.
  5. A legvégén adjuk hozzá a borsót és a tésztát vagy csipetkét.
  6. Amikor minden megpuhult, a tejföllel és egy kevés liszttel behabarjuk a levesünket.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 12 062
elküldve: 4
receptkönyvben: 79
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Mazsolino

Mióta szakács: 2014.07.01.
8 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

tejfölös csirkezúza leves, habart zöldségleves csirkezúzával, tejfölös-tárkonyos zúzaleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

275
csirkezúza 50 dkg
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 közepes db
burgonya 4 közepes db
zöldborsó 25 dkg
paradicsom 1 kis db
paprika 1 db
zeller 0.5 kis db
tejföl 2 dl
tárkony 2 kk
leveskocka 1 db
ételízesítő 0 ízlés szerint
kagylótészta 3 dkg
vöröshagyma 1 kis db
fokhagyma 2 gerezd
víz 8 dl