Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tárkonyos sertésragu Chrissyke konyhájából

Tárkonyos sertésragu Chrissyke konyhájából
Tárkonyos sertésragu Chrissyke konyhájából
90 perc / előkészület: 10 perc főzés: 80 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Már olyan régen ki akartam próbálni ezt a receptet! (sosem csináltam még...)

A régi sulimenzás ízeket juttatja eszembe.

Finom és laktató!

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Apróra vágjuk a vöröshagymát, majd kevés olajon só hozzáadásával megdinszteljük.
  2. Míg párolódik a hagyma, felcsíkozzuk a sertéshúst (jelen esetben karaj).
  3. Ha kész a hagyma, hozzáadjuk a húst, fehéredésig kavargatjuk, és hozzáöntünk 1 dl vizet.
  4. Fűszerezzük, majd fedő alatt puhára főzzük.
  5. Végül ráöntjük a főzőtejszínt, kostolás után még fűszerezzük, és összeforraljuk.
  6. A csíkokra vágott uborkát a legvégén keverjük bele.
  7. Főtt tésztával, rizzsel tálalhatjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 608
elküldve: 3
receptkönyvben: 237
elkészítve: 10/14
Facebookon megjelent: -

szakács

Chrissyke

Mióta szakács: 2011.08.19.
35 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertésragu tárkonnyal, uborkás sertésragu, tejszínes ragu

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Petra 26
Petra 26 Fri, 2012-04-20 16:53

Nagyon finom volt! - Talán amit én még utólag belecsempésztem volna, az pár csepp citromlé. -Köszönöm a receptet!

374
sertéshús 1 kg
főzőtejszín 3 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tárkony 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
csemegeuborka 6 db
vöröshagyma 2 közepes fej
napraforgó olaj 1 ek
víz 1 dl