Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szűzérmék hentes módra

Szűzérmék hentes módra
Szűzérmék hentes módra
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Legutóbb nem kaptam szűzpecsenyét, így karajból készítettem, így is nagyon finom, és persze olcsóbb is. Köretként főtt krupmlit vagy sült krumplit esetleg rizst ajánlok.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sertéshúst szép, ujjnyi vastag érmékre szeljük, meghintjük sóval, borssal.
  2. Az uborkát és a sonkát olyan vékony csíkokra metéljük, amilyenre csak tudjuk.
  3. Egy méretes serpenyőben felolvasztott vajon hervasszuk meg a finomra vágott vöröshagymát, majd helyezzük bele a hússzeleteket, és süssük meg őket.
  4. Ha a húsok már puhák, és szép pirosan mosolyognak, adjuk hozzá az uborka és sonka csíkokat, és pár perc alatt pirítsuk össze.
  5. Szórjuk meg felaprított petrezyelyemmel, és díszítsük kis színes zöldségekkel: lilahagymával, pirospaprikával, paradicsomcikkel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 29 865
elküldve: 14
receptkönyvben: 377
elkészítve: 17/21
Facebookon megjelent: -

szakács

Manolya

Mióta szakács: 2011.02.05.
17 recept

receptjellemzők

receptkategóriák

egyéb elnevezések

zöldséges szűzérmék, uborkás sonkás szűzpecsenye, szűzérmék sonkás zöldséggel

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

366
sertésszűz 70 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vaj 5 dkg
vöröshagyma 1 kis fej
csemegeuborka 3 db
sonka 20 dkg
petrezselyem 1 csokor