r
Nosalty Logó

Szőlős-diós-sajtos salátatál

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Nosalty
Szőlős-diós-sajtos salátatál
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Saláta

Dresszing

Összesen 1245 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Saláta

Dresszing

Összesen 4978 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír

Saláta

Dresszing

Összesen 239 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.8 g

Zsír

  • Összesen
    96.8 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    70 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1927.6 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    27 mg
  • Kálcium
    804 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    168 mg
  • Foszfor
    763 mg
  • Nátrium
    150 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76.4 g
  • Cukor
    46 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    293.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    597 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    68 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    89 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    212 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    312 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    181 micro
Összesen 1245 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    135 g

Zsír

  • Összesen
    387.1 g
  • Telített zsírsav
    88 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    140 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    136 g
  • Koleszterin
    279 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7710.5 g
  • Cink
    25 mg
  • Szelén
    107 mg
  • Kálcium
    3215 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    673 mg
  • Foszfor
    3054 mg
  • Nátrium
    600 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    305.7 g
  • Cukor
    185 mg
  • Élelmi rost
    43 mg

VÍZ

  • Összesen
    1174.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2387 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    24 mg
  • C vitamin:
    186 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    271 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    358 micro
  • Kolin:
    194 mg
  • Retinol - A vitamin:
    849 micro
  • α-karotin
    121 micro
  • β-karotin
    1248 micro
  • β-crypt
    232 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    723 micro
Összesen 4978 kcal
  • 7% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 19% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    369.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    154 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    29 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    14.7 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    115 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    41 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    60 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    35 micro
Összesen 239 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Saláta

Dresszing

Elkészítés

Saláta

  1. Gusztusosan a galambbegysalátára helyezzük a felszeletelt almákat, a felkockázott sajtot, a pirított diót, a szőlőszemeket és az aszalt szilvát.

Dresszing

  1. Egy tálban összekeverjük a balzsamecetet az olajjal, mézzel, mustárral, sóval és borssal, majd meglocsoljuk vele a kész salátánkat.
  2. Friss pirítóssal tálaljuk. Jó étvágyat!
  • Receptkönyvben: 146
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 12
  • Össznézettség: 5231
  • Feltöltés dátuma: 2019. augusztus 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy szuper izgalmas saláta szőlővel, dióval, almával, aszalt szilvával, sajttal és egy isteni balzsamos dresszinggel. Vacsora előételeként friss bagettel, vagy csak úgy magában is bárkit levesz a lábáról.

Hozzávalók

Saláta

Dresszing

Címlapról ajánljuk

15 elragadó gasztro- és szakácskönyv karácsonyi ajándék gyanánt

A 2024-es év legújabb gasztrogyöngyszemeit hoztuk el nektek, hogy mesés ajándékkal lephessétek meg a főzés és az ételek iránt érdeklődő szeretteiteket. Ez az év is jócskán bővelkedett klasszikus és újító, egyszerűbb és tapasztalatot igénylő, évszakokon átívelő és alkalmi, csak süteményeket és mindenféle fogást összegyűjtő receptkönyvekben. Hogy nektek már ne kelljen sokat böngészni, mi összegyűjtöttük az idei év legjobb gasztro- és szakácskönyveit.

Balogh Lilla

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...