Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szezámmagos babsaláta

Szezámmagos babsaláta
Szezámmagos babsaláta
25 perc / előkészület: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Időhiány esetén, konzerv vörösbabból is elkészíthetitek.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Sós vízben megfőzzük az előzőleg beáztatott babot. Hagyjuk kihűlni.
  2. A marinádhoz összekeverjük a szójaszószt, szezámolajat, citromlevet, sót és borsot, finomra vágott gyömbért és lila hagymát. A kihűlt babhoz keverjük.
  3. Egy serpenyőben egy tk olajon aranybarnára pirítjuk a szezámmagot, és megszórjuk vele a salátát. Friss, apróra vágott korianderrel is meghintjük.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 772
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
124 recept

receptjellemzők

konyha: arab
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét, buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

vörösbab-saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

490
vörösbab 500 g
gyömbér 2 cm
citromlé 1 citromból nyert
szójaszósz 3 ek
lila hagyma 1 közepes db
szezámolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szezámmag 3 ek
koriander 1 ek