Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szebeni aprópecsenye

Szebeni aprópecsenye
Szebeni aprópecsenye
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukám készítette el ezt az ételt először, miután megkóstolta az egyik étteremben. Nagyon nagy sikere van a mai napig a családban. Mindenki imádja.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Krumplipürével tálaljuk. Mivel jön a nyári bogrács szezon, ajánlom szabadtéri elkészítéshez is bográcsban.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vékony csíkokra szeljük a húst.
  2. Egy serpenyőben (én wok serpenyőt használtam) felhevítjük az olajat, majd a húst fehéredésig sütjük, közben sózzuk, borsozzuk.
  3. Rátesszük az apróra vágott vöröshagymát, zúzott fokhagymát, 5-10 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a szójaszószt is.
  4. Elfőlő levét kevés vízzel pótoljuk, és 45percig, fedő alatt, időnként megkevergetve pároljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 8 425
elküldve: 2
receptkönyvben: 58
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Katherine

Mióta szakács: 2013.04.21.
20 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
konyhatechnológia: bográcsos
kategória: húsételek
nehézség: közepes
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéstokány, sertés aprópecsenye

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

319
sertéscomb 0.5 kg
vöröshagyma 3 nagy db
fokhagyma 4 gerezd
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szójaszósz 4 ek