r
Nosalty Logó

Sült tarja burgonyával sütőzacskóban

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Iluska
Sült tarja burgonyával sütőzacskóban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 722 kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2166 kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 137 kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.1 g

Zsír

  • Összesen
    39.2 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    154 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    968.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    68 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    566 mg
  • Nátrium
    154 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    44 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    332.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    35 mg
  • D vitamin:
    80 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    200 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 722 kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    138.3 g

Zsír

  • Összesen
    117.6 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    463 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2906.8 g
  • Cink
    24 mg
  • Szelén
    203 mg
  • Kálcium
    230 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    272 mg
  • Foszfor
    1699 mg
  • Nátrium
    463 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    131.9 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    998.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    14 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    104 mg
  • D vitamin:
    241 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    111 micro
  • Kolin:
    600 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 2166 kcal
  • 10% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    185.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    13 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    30 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8.4 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4 micro
Összesen 137 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst szeletelés után fűszerezzük a sóval, bazsalikommal, kakukkfűvel, rozmaringgal, ételízesítővel, sóval. A lisztben megforgatjuk, és a zsíron kérget sütünk rá. Félretesszük.
  2. A burgonyát felkockázzuk, és ugyanazzal a fűszerrel, amit a húsra szórtunk, meghintjük. Jól átforgatjuk vele. Sütőzacskóba pakoljuk alulra a fűszeres burgonyát, majd hagymakarikákat fektetünk rá. A hússzeletekkel befedjük, és a tört fokhagymát eloszlatjuk rajta.
  3. Bekötjük a zacskó száját, és tepsibe téve 200 fokon 60 percig sütjük. Tálaláskor kivágjuk a zsákot, és ecetes ropogós hagymával vagy más savanyúsággal tálaljuk. Jó étvágyat!!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 184
  • Tegnapi nézettség: 7
  • 7 napos nézettség: 89
  • Össznézettség: 34165
  • Feltöltés dátuma: 2018. szeptember 08.

Ajánló

A savanyúság receptjét itt találjátok: Édeskés hagyma ropogósan

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A sertéstarját könnyen és többféleképpen el lehet készíteni. Mivel zsírban bővelkedik, nem szárad ki, ezért egyben vagy akár szeletben elkészítve is ízletes étel válhat belőle. Mi nagyon szeretjük a tarját, sokszor készítek belőle különböző fogásokat!!! :-))

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ezt főzheted – A csodás május 31 receptje, ami csak...

Cikksorozatunkban minden hónap elején összegyűjtjük a kedvenceinket regisztrált felhasználóink fogásai közül. Most májusi, tavaszi és napfényes fogások következnek, méghozzá sok-sok friss alapanyagból. Csatlakozzatok ti is a Nosalty gasztroközösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján.

Nosalty

További cikkek