r
Nosalty Logó

Sült kolbász újkrumplival és zöldségekkel

Hobbychef
Sült kolbász újkrumplival és zöldségekkel
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

533
Kalória
25.3g
Fehérje
25.4g
Szénhidrát
37.7g
Zsír
360.9g
Víz
-
Koleszterin
5.3g
Élelmi rost
4.9g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 533 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1066 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 105 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    25.3 g

Zsír

  • Összesen
    37.7 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1516.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    146 mg
  • Nátrium
    1228 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    25.4 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    360.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    212 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    64 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    188 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    114 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    2490 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2316 micro
  • Lut-zea
    4537 micro
Összesen 533 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    50.6 g

Zsír

  • Összesen
    75.4 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3032.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    124 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    141 mg
  • Foszfor
    292 mg
  • Nátrium
    2456 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    50.7 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

Víz

  • Összesen
    721.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    424 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    127 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    376 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    228 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    4981 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    4631 micro
  • Lut-zea
    9073 micro
Összesen 1066 kcal
  • 6% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5 g

Zsír

  • Összesen
    7.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    301.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    29 mg
  • Nátrium
    244 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    71.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    42 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    495 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    460 micro
  • Lut-zea
    901 micro
Összesen 105 kcal

Elkészítés

  1. A krumplit, gombát, paprikát, spenótot megmossuk. A krumplit félig megfőzzük.
  2. Egy serpenyőbe olívaolajat öntünk. Belehelyezzük a kolbászokat, amiket villával megszurkálunk. Mellérakjuk az újkrumplikat, a gombákat, a paprikát, a paradicsomot, fűszerezzük. 20 percig sütjük. Végül rárakjuk a spenótleveleket 2-3 percre.
  3. Tálaláskor locsolunk rá chiliszószt.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 5 p
  • Főzés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 23 p
  • Sütés hőfoka: 200 °C

Grillezés helyett finomságok a serpenyőből.

További receptek

Yakitori

Ha Japán ételeire gondolunk, legtöbben a sushit, a rament vagy a tempurát említjük. Pedig a mindennapok igazi hőse egy sokkal egyszerűbb fogás: a yakitori, vagyis a parázson sült ...

Hering András

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek