Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos pizza keNoe konyhájából

Spenótos pizza keNoe konyhájából
Spenótos pizza keNoe konyhájából
35 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Spenótkedvelők figyelmébe ajánlom!:)

hozzávalók / 1 adag

A tésztához

A feltéthez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat egy tálban jól összegyúrjuk, majd kerekre formázzuk. Olívaolajjal megkenjük a tepsi alját, és ráfektetjük a tésztát. Kicsit megszurkáljuk villával, és elősütjük a tésztát 200 fokon kb. 5 percig.
  2. Az olívaolajon megpirítjuk a fokhagymát, és hozzáadjuk a spenótot. Addig pároljuk fedő alatt, míg összeesnek a levelek, majd sóval, borssal ízesítjük, és hozzáadjuk a lisztet, és kicsit megpirítjuk. Ezután felöntjük a tejszínnel, és sűrűsödésig főzzük.
  3. A tésztára kenjük a spenótos feltétet, és ráreszeljük a mozzarellát.
  4. 200 fokon kb. 10 perc alatt megsül.
  5. Ráütött és rásütött tükörtojással is nagyon finom!:)
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 329
elküldve: 1
receptkönyvben: 25
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

keNoe

Mióta szakács: 2013.08.28.
9 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pizza
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

pizza spenóttal, mozzarellás pizza, spenótos alapú pizza

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

2322
finomliszt 150 g
olívaolaj 3 ek
joghurt 250 g
1 teáskanál
szódabikarbóna 0.5 teáskanál
spenót 25 dkg
fokhagyma 3 gerezd
olívaolaj 5 ek
főzőtejszín 3 dl
finomliszt 3 evőkanál
1 csipet
bors 0 ízlés szerint
mozzarella 15 dkg