Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos-krumplis rántotta

Spenótos-krumplis rántotta
Spenótos-krumplis rántotta
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Krumplis rántottát máskor is készítettem, majd egyszer volt kimaradva spenótom, és gondoltam, miért is ne .... :)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit meghámozzuk, feldaraboljuk, majd egy serpenyőben olajban megsütjük.
  2. A tojásokat egy tálba beletörjük, sóval, borssal ízesítjük, és egy villával felkavarjuk.
  3. A krumpliról leöntjük az olajat, annyit hagyunk, hogy elegendő legyen a rántotta megsütéséhez. Hozzáadjuk a spenótot, és együtt pirítjuk még egy kicsit, hogy a spenót is megpuhuljon.
  4. Végül hozzáadjuk a tojásokat is, és készre sütjük.
  5. Tálaláskor a tetejére akár sajtot is szórhatunk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 287
elküldve: 0
receptkönyvben: 84
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Andrea.D

Mióta szakács: 2013.10.31.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: húsvét
mikor: reggeli, vacsora
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
fogás: meleg előétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

krumplis rántotta spenóttal, spenótos rántotta krumplival, krumplis tojás spenóttal

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

maszala
maszala Sat, 2015-09-12 10:51

Egy kis fokhagymával, lilahagymával és sajttal még finomabb.Évuka

580
burgonya 2 közepes db
napraforgó olaj 1 dl
tojás 4 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
spenót 10 dkg