Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Spenótos fusilli növényi tejszínnel

Spenótos fusilli növényi tejszínnel
Spenótos fusilli növényi tejszínnel
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, bármikor elkészíthető recept, ha valamilyen más formában készítenél ételt spenóttal. Húsimádók (hiányérzet csillapításaként) pirítsanak előtte/hozzá apró kockára vágott csirke- vagy pulykamellet, de tonhalkonzervvel is prímán működik. Parmezánnal és olívabogyóval tálalom.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Enyhén sós, olívaolajos vízben feltesszük a fusillit főzni.
  2. Amíg a tészta puhul, egy másik edénybe tesszük a kiolvasztott spenótot.
  3. Nyomunk, vagy mozsárban hozzátörjük a fokhagymagerezdeket.
  4. Hozzáadjuk a növényi "tejszínt".
  5. Összekeverjük, majd első rottyanásig egybefőzzük.
  6. Sóval, borssal ízesítjük.
  7. Legvégül hozzákeverjük/megforgatjuk a tésztánkat a spenótos alapban.
  8. Reszelt parmezánnal és olívabogyóval tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 529
elküldve: 0
receptkönyvben: 61
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hering András

Mióta szakács: 2014.09.03.
1 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

zabtejszínes spenótos tészta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

607
fusilli tészta 40 dkg
spenót 450 g
növényi tejszín 200 ml
fokhagyma 4 gerezd
olívaolaj 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
parmezán sajt 5 dkg
olajbogyó 10 dkg