r
Nosalty Logó

Spaghetti frittata a'la janettaylor

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
janettaylor
Spaghetti frittata a'la janettaylor
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 644 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 2577 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 221 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.1 g

Zsír

  • Összesen
    24.8 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    214 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3034.8 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    744 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    105 mg
  • Foszfor
    653 mg
  • Nátrium
    1445 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    148.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    351 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    44 mg
  • D vitamin:
    49 micro
  • K vitamin:
    257 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    274 micro
  • Kolin:
    171 mg
  • Retinol - A vitamin:
    178 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    2060 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    547 micro
  • Lut-zea
    1591 micro
Összesen 644 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    148.4 g

Zsír

  • Összesen
    99.3 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    40 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    856 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12139.1 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    305 mg
  • Kálcium
    2974 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    422 mg
  • Foszfor
    2613 mg
  • Nátrium
    5780 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    268.2 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    595 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1405 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    178 mg
  • D vitamin:
    197 micro
  • K vitamin:
    1027 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    25 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1095 micro
  • Kolin:
    685 mg
  • Retinol - A vitamin:
    712 micro
  • α-karotin
    86 micro
  • β-karotin
    8241 micro
  • β-crypt
    45 micro
  • Likopin
    2187 micro
  • Lut-zea
    6366 micro
Összesen 2577 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    8.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1037.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    254 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    223 mg
  • Nátrium
    494 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    120 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    88 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    94 micro
  • Kolin:
    59 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    704 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    187 micro
  • Lut-zea
    544 micro
Összesen 221 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Enyhén sós vízben kifőzzük a spagetti tésztát, majd leszűrjük.
  2. Mindeközben lereszeljük a parmezánt, felaprítjuk a zöld fűszereket, és felverjük a tojásokat. A sajtot, a zöld és őrölt fűszereket egy tálba öntjük, és elkeverjük, majd hozzáadjuk a tojást és a lecsöpögtetett tésztánkat is. Jól összedolgozzuk.
  3. Egy serpenyőt jól kikenünk olívaolajjal, és beleillesztjük a tésztamasszánkat, Pár perc alatt közepes lángon aranybarnára sütjük, majd egy tányér segítségével megforgatjuk, és a másik oldaláról is megpirítjuk.
  4. Tortaformát kapunk, amit ízlés szerint díszíthetünk sült koktélparadicsommal, friss bazsalikommal, medvehagymával, a skála igen széles, csak tetszés szerint - hisz ízlelőbimbóink már a natúr változatára is egészen biztos, hogy beindulnak.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 37
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1467
  • Feltöltés dátuma: 2017. április 07.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Spaghetti frittata a'la janettaylor
janettaylor 107 recept

Pofonegyszerű recept, amit saját szájízünkre variálhatunk. Rengeteg változatban elkészíthető, fantáziánk szabhat csak határt. Garantáltan elsőre sikerül, végezetül 5 szó csupán: ezek az olaszok tudnak valamit!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek