r
Nosalty Logó

Sonkás-gombás rakott spagetti

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Helga1
Sonkás-gombás rakott spagetti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 16% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 764 kcal
  • 16% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 4579 kcal
  • 16% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 228 kcal
  • 16% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.9 g

Zsír

  • Összesen
    33.3 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    246 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2199.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    75 mg
  • Kálcium
    452 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    491 mg
  • Nátrium
    1103 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    67.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    130.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    307 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    230 micro
  • Kolin:
    155 mg
  • Retinol - A vitamin:
    304 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    220 micro
Összesen 764 kcal
  • 16% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    257.6 g

Zsír

  • Összesen
    199.6 g
  • Telített zsírsav
    102 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    56 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    1477 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13197.7 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    451 mg
  • Kálcium
    2713 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    420 mg
  • Foszfor
    2948 mg
  • Nátrium
    6616 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    404.7 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    785 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1840 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    267 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    37 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1381 micro
  • Kolin:
    927 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1823 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    198 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1317 micro
Összesen 4579 kcal
  • 16% Fehérje
  • 24% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.8 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    74 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    656.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    147 mg
  • Nátrium
    329 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    20.1 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    92 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    91 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 228 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymákat kockákra vágva zsiradékon megpirítjuk. Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott sonkát, tovább pirítjuk, majd beletesszük az apróra szeletelt gombát, lesütjük. Beleöntjük egy tepsibe.
  2. A tésztát előírás szerint megfőzzük. Leszűrjük, és összekeverjük a sonkás-gombával.
  3. Reszelt sajttal megszórjuk.
  4. Felverjük a tojásokat, hozzákeverjük a tejfölt és a főzőtejszínt, fűszerezzük.
  5. Ráöntjük a tésztára, és pirosra sütjük.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 40x30
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 50 alkalommal
  • Receptkönyvben: 338
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 6
  • Össznézettség: 23893
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

El lehet készíteni bármilyen maradék kolbásszal és szalonnával is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek