r
Nosalty Logó

Snidlinges-zöldborsós töltött dagadó

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Snidlinges-zöldborsós töltött dagadó
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 37% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 2047 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 37% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 8186 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 37% Zsír

A húshoz

A töltelékhez

Összesen 343 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57.9 g

Zsír

  • Összesen
    185.9 g
  • Telített zsírsav
    67 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    225 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    987.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    191 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    213 mg
  • Nátrium
    508 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.3 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    234.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    106 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    87 micro
  • Kolin:
    195 mg
  • Retinol - A vitamin:
    97 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    113 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    946 micro
Összesen 2047 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    231.5 g

Zsír

  • Összesen
    743.5 g
  • Telített zsírsav
    267 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    900 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3948.9 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    762 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    145 mg
  • Foszfor
    853 mg
  • Nátrium
    2031 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    125.1 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    936.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    425 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    35 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    349 micro
  • Kolin:
    778 mg
  • Retinol - A vitamin:
    387 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    451 micro
  • β-crypt
    22 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3783 micro
Összesen 8186 kcal
  • 11% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 37% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.7 g

Zsír

  • Összesen
    31.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    38 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    165.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    32 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    36 mg
  • Nátrium
    85 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    39.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    19 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    159 micro
Összesen 343 kcal

Hozzávalók

A húshoz

A töltelékhez

Elkészítés

A húshoz

  1. A dagadókat megtisztítjuk, felszúrjuk, besózzuk, a külsejét bedörzsöljükőrölt köménnyel és a hűtőbe rakjuk.
  2. A tojásokból 4-et sós vízben megfőzünk (kb. 10 perc).
  3. A kenyeret apró darabokra vágjuk és tejbe áztatjuk.
  4. Ha a tojás kész, lehűtjük és meghámozzuk. A kenyeret kinyomkodjuk.
  5. Egy tálban összekeverjük a kenyeret a főtt, összetört tojásokkal, a sóval, borssal, metélőhagymával, a zöldborsóval, az összezúzott fokhagymával és az egész tojással.
  6. Betöltjük a dagadókat, és 180 fokra előmelegített sütőben, 1-1,5 óra alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3159
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 24.

Ajánló

Köretnek sült burgonyát vagy párolt rizst ajánlok.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Isteni kaja, bármikor, akár ebéd, akár vacsora.

Hozzávalók

A húshoz

A töltelékhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek