Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tarka rántotta

Tarka rántotta
Tarka rántotta
4 perc / előkészület: 2 perc főzés: 2 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Amikor spenótot főzök, mindig teszek el belőle keveset másnap reggelre, hogy tarka rántottát készítsek. Ha sok a maradék, csak zöld rántotta készül, de ekkor sajtot reszelek rá. Ha bővelkedünk energiában, harmadik tojásból és kevés sűrített paradicsomból vagy paprikakrémből (ajvar) piros rántottát is készíthetünk.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Külön-külön edénybe felütjük a két tojást.
  2. Az egyiket felverjük, sózzuk, teflonserpenyőben a szokott módon rántottát sütünk.
  3. A másik tojást is felverjük, majd belekeverjük a maradék spenótfőzeléket. Ha kell, utánasózzuk, majd megsütjük.
  4. A tányéron egymás mellé csúsztatjuk a kétféle rántottát, paradicsommal díszítjük.
  • elkészítettem: 16 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 742
elküldve: 0
receptkönyvben: 41
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

8zsuzsa8

Mióta szakács: 2011.04.05.
184 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
konyhatitkok: nagyi receptjei
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, uzsonna, vacsora
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

spenótos rántotta, tojásrántotta maradék spenótfőzelékből

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

232
tojás 2 db
spenót 3 dkg
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
paradicsom 1 közepes db