Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Serpenyőben sült csirke kelbimbóval és rizzsel

Serpenyőben sült csirke kelbimbóval és rizzsel
Serpenyőben sült csirke kelbimbóval és rizzsel
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kipróbálás céljából kelbimbót is tettem hozzá köretnek. 

hozzávalók / 6 adag

csirkéhez

körethez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkét megtokozzuk, megfűszerezzük a bőr alatt és az alját, majd a bőrre szórunk egy kevés paprikát és egy kevés olajat öntünk alá, meg egy kevés vizet (max 1 dl). Feltesszük a húst, és addig, amíg ez készül, addig a rizst elkészítjük.
  2. Rizs: olajon kifehérítjük a rizst (de vigyázzunk, hogy ne kapja le, gyorsan kavargassuk), és ha másfél csésze rizzsel csináljuk, akkor dupla annyi, vagyis 3 csésze vízzel felöntjük, majd sózzuk, és egy babérlevelet beleteszünk.
  3. A kelbimbót (fejenként 5-6 db) egy kevés olajon vagy margarinon megpirítjuk, majd sózzuk (bőven), megborsozzuk, és annyi vizet engedünk rá, hogy majdnem ellepje.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 632
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

mokiviki

Mióta szakács: 2014.09.07.
27 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült csirkecomb rizzsel és zöldségkörettel, csirkecombok sütve rizzsel és kelbimbóval, serpenyős csirkecomb kelbimbóval és párolt rizzsel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

768
csirkecomb 6 db
majoranna 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek
víz 1 dl
rizs 1.5 bögre
napraforgó olaj 2 dl
víz 8 dl
0 ízlés szerint
babérlevél 1 db
kelbimbó 30 db
bors 0 ízlés szerint