r
Nosalty Logó

Csirkecomb zöldséges ágyon sütve

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Edit
Csirkecomb zöldséges ágyon sütve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 982 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 3928 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 132 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    29.7 g

Zsír

  • Összesen
    77.2 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    35 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    166 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    735.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    392 mg
  • Nátrium
    162 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    43.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    381.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    360 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    87 mg
  • Retinol - A vitamin:
    38 micro
  • α-karotin
    1293 micro
  • β-karotin
    3219 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    359 micro
Összesen 982 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    118.9 g

Zsír

  • Összesen
    308.9 g
  • Telített zsírsav
    85 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    140 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    65 g
  • Koleszterin
    664 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2943.7 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    258 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    341 mg
  • Foszfor
    1567 mg
  • Nátrium
    649 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    172.6 g
  • Cukor
    27 mg
  • Élelmi rost
    26 mg

VÍZ

  • Összesen
    1526.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1439 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    39 mg
  • C vitamin:
    263 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    45 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    232 micro
  • Kolin:
    348 mg
  • Retinol - A vitamin:
    152 micro
  • α-karotin
    5170 micro
  • β-karotin
    12876 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    5147 micro
  • Lut-zea
    1437 micro
Összesen 3928 kcal
  • 6% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    99.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    53 mg
  • Nátrium
    22 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    51.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    174 micro
  • β-karotin
    434 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    174 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 132 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Az olajat összekeverjük a sült csirke fűszerrel, és ebbe bepácoljuk a húst. A burgonyát, a hagymát, a répát, a paprikát, a paradicsomot, tisztítás után karikákra szeleteljük. A kolozsvári szalonnát tetszőleges darabokra, csíkokra vágjuk. Egy tepsit olajjal kikenünk , lehet a csirkefűszeres olajjal is!
  2. Beterítjük a karikára vágott burgonyával, megszórjuk kevés ételízesítővel, majorannával, borssal, petrezselyemzölddel. Rá a hagyma, répa, paprika, paradicsom, és a kolozsvári szalonna. Tetéjére rakjuk a húsokat, és a maradék fűszeres olajat rálocsoljuk. Alufóliával letakarva kb. 1 órát sütjük, ha puha minden, fólia nélkül picit pirosra sütjük kb. 10 perc.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 70 perc
  • Receptkönyvben: 18
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 476
  • Feltöltés dátuma: 2022. november 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek