Tepsis csirkecomb burgonyával
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Boszi

adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 8% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
621
Kcal
- 8% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 9% Zsír
Összesen
3112
Kcal
- 8% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 9% Zsír
-
53.1g csirkecomb59 kcal
-
0.4g fokhagyma0 kcal
-
45.5g burgonya26 kcal
-
0.2g napraforgó olaj2 kcal
-
0.7g olívaolaj6 kcal
-
0g só0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0 kcal
Összesen
93
Kcal
- 8% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 34.5 g
Zsír
-
Összesen 35.6 g
-
Telített zsírsav 9 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 16 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 169 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 756 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 34 mg
-
Kálcium 47 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 87 mg
-
Foszfor 414 mg
-
Nátrium 167 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 40.4 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 302.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 51 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 45 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 12 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 41 micro
-
Kolin: 103 mg
-
Retinol - A vitamin: 51 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 186 micro
Összesen
621
Kcal
- 8% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 172.7 g
Zsír
-
Összesen 178.2 g
-
Telített zsírsav 44 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 81 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 36 g
-
Koleszterin 846 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3779.8 g
-
Cink 17 mg
-
Szelén 170 mg
-
Kálcium 237 mg
-
Vas 16 mg
-
Magnézium 434 mg
-
Foszfor 2068 mg
-
Nátrium 834 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 201.9 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 24 mg
VÍZ
-
Összesen 1510.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 255 micro
-
B6 vitamin: 6 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 227 mg
-
D vitamin: 18 micro
-
K vitamin: 58 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 55 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 205 micro
-
Kolin: 517 mg
-
Retinol - A vitamin: 255 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 12 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 931 micro
Összesen
3112
Kcal
- 8% Fehérje
- 10% Szénhidrát
- 9% Zsír
- 73% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Kálcium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.2 g
Zsír
-
Összesen 5.4 g
-
Telített zsírsav 1 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 26 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 114.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 5 mg
-
Kálcium 7 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 63 mg
-
Nátrium 25 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.1 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 45.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 8 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 7 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 16 mg
-
Retinol - A vitamin: 8 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 0 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 28 micro
Összesen
93
Kcal
Hozzávalók
-
4 gerezd fokhagyma
-
3 ek olívaolaj
-
só ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
flekken fűszerkeverék ízlés szerint
Elkészítés
- A csirkecombokon rajta hagyjuk a bőrét, úgy besózzuk.
- Egy magasabb tepsibe (én kacsasütőbe tettem) tesszük a combokat, szépen elrendezve, de előtte jól kiolajozzuk a tepsit.
- A combokat meglocsoljuk olívaolajjal, és fűszerezzük. A fokhagymát a combok közé tesszük, és a tepsit alufóliával betakarjuk.
- A burgonyát hasábokra vágva sütőpőapírral bélet tepsire helyezzük, olívaolajjal meglocsoljuk és sózzuk.
- A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és a combos tepsit felülre tesszük.
- A burgonyás tepsit az alsó polcra tesszük, és bekapcsoljuk a hőlégkeverést.
- A combokról 35 perc után levesszük a fóliát, a sütőt grillfokozatra kapcsoljuk, és még sütjük kb. 25 percig.
- A combokat forgassuk, és locsoljuk. Mire a combok megsülnek, a burgonya is kész lesz.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 50 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 109
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 20237
- Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 26.
Ajánló
Bármikor készíthető.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Receptkategóriák
-
- főkategória:
-
- kategória:

Boszi
159 recept
Hasonló receptet a "tomakonyha" blogján olvastam. Köszönet érte. Egy gyorsan elkészíthető ebédre volt szükségem. Igaz, hogy hasonló recept van sok ebből az ételből, de gondoltam az egyszerűsége és gyorsasága megéri.
Hozzászólások (2)
Jó ötlet, így egyszerre sütni ?ket. Kipróbálom.
Biztosan nem bánod meg.
Én már megcsináltam, nagyon finom lett, és f?leg nagyon egyszer?en el lehet készíteni! A családomnak kedvence lett!
Örülök, hogy ízlett.
Szia! Köszönöm, válaszoltál, tényleg nagyon ízlett a családom minden tagjának, de f?leg a kisunokámnak, mert nagyon szeret "jókat" enni! Tényleg nem bántam meg! Puszi és mégegyszer köszike: Erika Székesfehérvár