Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajttal töltött baconbe tekert csirkemell rántva

Sajttal töltött baconbe tekert csirkemell rántva
Sajttal töltött baconbe tekert csirkemell rántva
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem nehezebb, mint egy egyszerű rántott csirkemell! Sajt nélkül is fel lehet göngyölni, de együtt isteni íze van.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet alaposan megmossuk, tisztítjuk. Vékony szeleteket vágunk, majd ízlés szerint sózzuk. Félretesszük pihenni egy pár percre, míg előkészítjük a hozzávalókat! Liszt, tojás, zsemlemorzsát (külön-külön tálba helyezzük), a tojásba szoktam tenni egy kis ételízesítőt és petrezselymet apróra vágva, zsemlemorzsába meg szezámmagot (elhagyható).
  2. Lefektetünk 1 vagy 2 bacont függőlegesen csirkemelltől függően, rátesszük a húst hosszantin, és az elejébe helyezünk egy kb. 5*2 cm kis rúd sajtot, majd feltekerjük a baconnel együtt a húst, és átszúrjuk egy fogpiszkálóval, hogy ne essen szét. (Ez sem szükséges, de szerintem így egyszerűbb panírozni.)
  3. Panírozzuk: liszt-tojás-zsemlemorzsa, majd bő forró olajban kisütjük, lecsepegtetjük, és a fogpiszkálókat eltávolítjuk.
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 400
elküldve: 0
receptkönyvben: 118
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

nikuszbaby

Mióta szakács: 2013.12.15.
62 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

sajtos-baconos csirkemell, sajtos csirke baconbe tekerve

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1219
csirkemell filé 60 dkg
bacon 20 dkg
sajt 15 dkg
0 ízlés szerint
tojás 4 db
finomliszt 10 dkg
zsemlemorzsa 20 dkg
petrezselyem 0 ízlés szerint
ételízesítő 0 ízlés szerint
szezámmag 2 ek
napraforgó olaj 5 dl