Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos petrezselymes csirkemell

Sajtos petrezselymes csirkemell
Sajtos petrezselymes csirkemell
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Isteni finom! Érdemes elkészíteni!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet kis kockákra vágjuk, fűszerezzük, és nagyon magas lángon jól lepirítjuk.
  2. Amikor már minden víz elpárolgott és kezd szép aranybarna színt kapni a hús, hozzáadjuk a petrezselymet, átforgatjuk, rányomjuk a krémsajtot, és addig keverjük, míg minden kocka húst bevon a sajt.
  3. Sült krumplival és zöld salátával tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 6
össznézettség: 13 832
elküldve: 1
receptkönyvben: 345
elkészítve: 32/32
Facebookon megjelent: -

szakács

kasztelo

Mióta szakács: 2014.01.09.
4 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

krémsajtos csirkemell, csirkemell petrezselymes krémsajttal, petrezselymes krémsajtos csirkemell

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Picur1
Picur1 Wed, 2014-03-05 14:08

Nagyon jól néz ki!Gyors egyszerű recept,tuti ki fogom próbálni! :)

1082
csirkemell filé 100 dkg
petrezselyem 1 csokor
fokhagyma 1 gerezd
krémsajt 10 dkg
napraforgó olaj 1 dl
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
oregánó 1 kk