Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos-morzsás hús

Sajtos-morzsás hús
Sajtos-morzsás hús
85 perc / előkészület: 15 perc sütés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A tejszínes-tejfölös keveréket  fokhagymával is ízesíthetjük.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Párolt rizzsel vagy burgonyapürével tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst szeletekre vágjuk, kiverjük, majd a vegetával elkevert morzsába forgatjuk.
  2. Egy jénai tálat kivajazunk, a húsokat a tálban egymásra fektetjük, majd ráöntjük a tejjel elkavart tejfölt.
  3. Előmelegített sütőben kb. 60 percig pároljuk. Majd megszórjuk a sajttal, és a sajt pirulásáig visszatesszük a sütőbe.





  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 118
elküldve: 1
receptkönyvben: 156
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejfölben sütött morzsás hús sajttal, sajtos-tejfölös tepsis hús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

728
sertés rövidkaraj 350 g
zsemlemorzsa 50 g
ételízesítő 2 teáskanál
főzőtejszín 100 ml
tejföl 100 ml
sajt 100 g