Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Háromsajtos karaj krumplipürével sütve

Háromsajtos karaj krumplipürével sütve
Háromsajtos karaj krumplipürével sütve
45 perc / előkészület: 25 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű ebéd, nem egyszerű kivitelben. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk és sós vízben megfőzzük.
  2. Leszűrjük és összetörjük. Hozzáadjuk a vajat és a langyos tejet. Sózzuk, borsozzuk és szerecsendióval ízesítjük.
  3. A sajtokat lereszeljük, összekeverjük a krémsajttal és a tejföllel.
  4. A karajt besózzuk, felkockázzuk és az olajon kicsit elősütjük.
  5. Egy tűzálló tálba tesszük a krumplipürét, a tetejére a húst, és erre jön a sajtkrém.
  6. Forró sütőben barnára sütjük.
  • sütési hőfok: 170°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 701
elküldve: 3
receptkönyvben: 137
elkészítve: 5/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Zsirai Éva

Mióta szakács: 2010.03.05.
67 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajtos hús krumplipürével lerakva, háromsajtos sertéskaraj, tepsiben sült sajtos karaj burgonyapürével

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Benitó
Benitó Wed, 2013-03-27 19:52

köszönöm a receptet. Ma megcsináltam, bár picit túl füszersóztam, és csak trap.sajtal készült de a családnak igy is ízlett !

1137
sertés rövidkaraj 60 dkg
ementáli sajt 20 dkg
trappista sajt 20 dkg
krémsajt 10 dkg
tejföl 2 dl
0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
burgonya 1 kg
tej 1.5 dl
vaj 10 dkg
bors 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint