Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sajtos csirkecomb káposztaágyon

Sajtos csirkecomb káposztaágyon
Sajtos csirkecomb káposztaágyon
90 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Igazi laktató, tartalmas étel, akár köret nélkül is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Csirkecombot besózzuk, olajjal kikent tepsibe fektetjük, öntünk alá 0.5 dl vizet, fóliával letakarjuk, és sütjük.
  2. Hagymát megpucoljuk, felkockázzuk olajon megdinszteljük, meghintjük fűszerpaprikával, és rátesszük a megmosott savanyú káposztát.
  3. Ráöntjük a vizet, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, zúzott fokhagymát hozzáadjuk.
  4. Amikor a hús majdnem megsült, kiszedjük egy tányérra.
  5. Tepsi aljára tesszük a káposztát, ráfektetjük a csirkecombot, leöntjük a reszelt sajttal kikevert tejföllel, és készre sütjük fólia nélkül.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 764
elküldve: 4
receptkönyvben: 106
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1091 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

káposztás csirkecomb

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

867
savanyú káposzta 1 kg
csirke felsőcomb 8 db
tejföl 2 dl
sajt 20 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 4 ek
fűszerpaprika 2 teáskanál
víz 2 dl
0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd