r
Nosalty Logó

Répás-almás káposztasaláta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Répás-almás káposztasaláta
adag
Előkészítés
perc
hidegkonyha
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A salátához

Az öntethez

A majonézhez

Összesen 471 kcal
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A salátához

Az öntethez

A majonézhez

Összesen 2356 kcal
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A salátához

Az öntethez

A majonézhez

Összesen 111 kcal
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    37.9 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    500.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    162 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    151 mg
  • Nátrium
    144 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.5 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    301.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    562 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    75 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    70 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    34 micro
  • α-karotin
    2194 micro
  • β-karotin
    5243 micro
  • β-crypt
    11 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    275 micro
Összesen 471 kcal
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    27.6 g

Zsír

  • Összesen
    189.5 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    85 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    64 g
  • Koleszterin
    263 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2502.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    811 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    180 mg
  • Foszfor
    753 mg
  • Nátrium
    719 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    157.6 g
  • Cukor
    106 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1507.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2811 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    74 mg
  • C vitamin:
    214 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    375 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    349 micro
  • Kolin:
    320 mg
  • Retinol - A vitamin:
    169 micro
  • α-karotin
    10971 micro
  • β-karotin
    26217 micro
  • β-crypt
    53 micro
  • Likopin
    3 micro
  • Lut-zea
    1377 micro
Összesen 2356 kcal
  • 2% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    1.3 g

Zsír

  • Összesen
    9.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    13 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    119.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    39 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    36 mg
  • Nátrium
    34 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    72 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    134 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    8 micro
  • α-karotin
    524 micro
  • β-karotin
    1253 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    66 micro
Összesen 111 kcal

Hozzávalók

A salátához

Az öntethez

A majonézhez

Elkészítés

A salátához

  1. A sárgarépát, káposztát vékonyan felcsíkozzuk, majd a felszeletelt almával és lilahagymával együtt egy nagy tálba tesszük.
  2. Felaprított zeller zöldjével megszórjuk, valamint 4 evőkanál citromlét öntünk hozzá.
  3. Ezt követően az öntetet állítjuk össze, amihez a majonézt a leírt összetevőkből elkészítjük, hozzáöntjük a joghurtot, majd a fokhagymával, mustárral, mézzel és fűszerekkel ízesítjük.
  4. Végül ráöntjük a salátára, és hideg helyen hagyjuk összeérni az ízeket.
  • Receptkönyvben: 610
  • Tegnapi nézettség: 11
  • 7 napos nézettség: 71
  • Össznézettség: 72007
  • Feltöltés dátuma: 2013. február 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom saláta bármilyen hús mellé, de akár szendvicsben tálalva.

Hozzávalók

A salátához

Az öntethez

A majonézhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek