Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tonhalas káposztasaláta friss uborkával

Tonhalas káposztasaláta friss uborkával
Tonhalas káposztasaláta friss uborkával
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Isteni vitaminsaláta, mely köretként is szolgálhatunk hús vagy halételhez. Másnap, ha összeérnek az ízek, még finomabb, melegen ajánlom, ki kell próbálni:-))

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Mindenkinek ajánlom, aki szereti a különleges salátákat és a japán konyhát. Jó étvágyat!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tonhalkonzerv levét leöntjük, majd a tonhalat apróbb darabokra szedjük. Ha lehet, akkor már eleve darabosat vegyünk, így kevesebb munkánk lesz :-)
  2. A káposztát vastagabb szeletekre felvágjuk, majd sós forró vízben 2 percet főzzük. Leszűrjük, hideg vízzel kicsit átmossuk, így marad ropogós.
  3. Az uborkát keresztbe vágjuk, majd ferdén vagdalva nagyobb szeletekre szeljük. Megsózzuk, és félretesszük 10 percre.
  4. Egy tálban összekeverjük a majonézt a szójaszósszal, majd hozzáadjuk a kifacsart káposztát és uborkát.
  5. Ha jól összekevertük, salátástálba rakunk belőle, és megszórhatjuk egy kis szezámmaggal, ha van otthon, de elhagyható.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 698
elküldve: 0
receptkönyvben: 63
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Nihonka

Mióta szakács: 2014.04.26.
340 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: japán
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

káposztasaláta tonhallal, uborka és káposztasaláta, húsmentes köret, zöldségköret, tonhalas saláta, különleges saláta

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

75
káposzta 20 dkg
tonhalkonzerv 75 g
uborka 10 dkg
majonéz 1.5 ek
szójaszósz 1 ek