r
Nosalty Logó

Reg-Enoros pizza

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
NS
Reg-Enoros pizza
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír

alap

"tejfölös" szósz

feltét

Összesen 557 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír

alap

"tejfölös" szósz

feltét

Összesen 1674 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír

alap

"tejfölös" szósz

feltét

Összesen 156 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.1 g

Zsír

  • Összesen
    33.3 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    358 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1634 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    489 mg
  • Nátrium
    961 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    247.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    312 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    331 micro
Összesen 557 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    153.4 g

Zsír

  • Összesen
    100 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1075 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4901.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    169 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    197 mg
  • Foszfor
    1468 mg
  • Nátrium
    2882 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.1 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    742.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    280 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    151 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    52 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    198 micro
  • Kolin:
    937 mg
  • Retinol - A vitamin:
    269 micro
  • α-karotin
    31 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    79 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    992 micro
Összesen 1674 kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    100 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    454.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    136 mg
  • Nátrium
    267 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    87 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    92 micro
Összesen 156 kcal

Hozzávalók

alap

"tejfölös" szósz

feltét

Elkészítés

alap

  1. Az 500 g darált csirkemellet összekeverjük a 3 tojássárgájával, sóval, borssal, oregánóval és a kurkumával. Egy sütőpapírral bélelt tepsiben eloszlatjuk kb. fél centi vastagságúra, majd 150°C-on, légkeverésen 20 percig sütjük.
  2. Amíg a pizza alap sül, addig a 2 liter vizet felforralunk. Egy tálba beleteszünk 3 tojásfehérjét, 1 ek. sertészsírt, 1 citrom levét és 1 kk. sót, ezt fehéredésig felverjük. A lobogó vízbe öntjük a keveréket. 2-3 percig főzzük, folyamatos kevergetés mellett. Amikor letelt az idő, leszűrjük. Ezután a megfőtt keveréket egy turmixba tesszük, és rakunk mellé pár kanállal a főzőléből. Leturmixoljuk, hozzáadjuk a 3 gerezd kinyomott fokhagymát és az oregánót. Ezzel kész a fokhagymás-oregánós "tejföl" alapunk a pizzához.
  3. A vöröshagymát, a kolbászt és a szalonnát felszeleteljük, lemossuk és lecsepegtetjük a kukoricát.
  4. Amikor lejár a 20 perc, kivesszük a pizzaalapot a sütőből, és megkenjük a "tejföllel". Majd rárakjuk a kolbászt, szalonnát, hagymát és a kukoricát.
  5. Visszatesszük még kb. 20 percre sülni, és kész is! :)
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 47
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 24598
  • Feltöltés dátuma: 2017. február 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Reg-Enor diétám alatt sem szerettem volna nélkülözni a pizzát, és ez a recept kielégíti a pizzaéhségemet :)

Hozzávalók

alap

"tejfölös" szósz

feltét

Címlapról ajánljuk

A retró sajtos tallér titkai: így lesz a legropogósabb és...

A sajtos tallér a magyar konyha egyik kedvelt ropogtatnivalója, amely generációkon át örökített hagyományokon alapul. Ez az egyszerű, mégis rendkívül ízletes snack szinte minden alkalomra illik: legyen szó családi összejövetelről, baráti találkozóról vagy egy egyszerű esti filmezésről. De hogyan vált ez a finomság a magyar háztartások alapvető elemévé, és miért olyan népszerű ma is?

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...