r
Nosalty Logó

Reg-Enoros pizza

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojást tartalmaz
NS
Reg-Enoros pizza
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír

alap

"tejfölös" szósz

feltét

Összesen 557 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír

alap

"tejfölös" szósz

feltét

Összesen 1674 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír

alap

"tejfölös" szósz

feltét

Összesen 156 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.1 g

Zsír

  • Összesen
    33.3 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    358 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1634 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    58 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    489 mg
  • Nátrium
    961 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    247.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    93 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    50 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    66 micro
  • Kolin:
    312 mg
  • Retinol - A vitamin:
    90 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    26 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    331 micro
Összesen 557 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    153.4 g

Zsír

  • Összesen
    100 g
  • Telített zsírsav
    35 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    1075 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4901.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    175 mg
  • Kálcium
    169 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    197 mg
  • Foszfor
    1468 mg
  • Nátrium
    2882 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.1 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    742.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    280 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    34 mg
  • D vitamin:
    151 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    52 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    198 micro
  • Kolin:
    937 mg
  • Retinol - A vitamin:
    269 micro
  • α-karotin
    31 micro
  • β-karotin
    79 micro
  • β-crypt
    79 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    992 micro
Összesen 1674 Kcal
  • 15% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.2 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    100 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    454.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    18 mg
  • Foszfor
    136 mg
  • Nátrium
    267 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    26 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    87 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    92 micro
Összesen 156 Kcal

Hozzávalók

alap

"tejfölös" szósz

feltét

Elkészítés

alap

  1. Az 500 g darált csirkemellet összekeverjük a 3 tojássárgájával, sóval, borssal, oregánóval és a kurkumával. Egy sütőpapírral bélelt tepsiben eloszlatjuk kb. fél centi vastagságúra, majd 150°C-on, légkeverésen 20 percig sütjük.
  2. Amíg a pizza alap sül, addig a 2 liter vizet felforralunk. Egy tálba beleteszünk 3 tojásfehérjét, 1 ek. sertészsírt, 1 citrom levét és 1 kk. sót, ezt fehéredésig felverjük. A lobogó vízbe öntjük a keveréket. 2-3 percig főzzük, folyamatos kevergetés mellett. Amikor letelt az idő, leszűrjük. Ezután a megfőtt keveréket egy turmixba tesszük, és rakunk mellé pár kanállal a főzőléből. Leturmixoljuk, hozzáadjuk a 3 gerezd kinyomott fokhagymát és az oregánót. Ezzel kész a fokhagymás-oregánós "tejföl" alapunk a pizzához.
  3. A vöröshagymát, a kolbászt és a szalonnát felszeleteljük, lemossuk és lecsepegtetjük a kukoricát.
  4. Amikor lejár a 20 perc, kivesszük a pizzaalapot a sütőből, és megkenjük a "tejföllel". Majd rárakjuk a kolbászt, szalonnát, hagymát és a kukoricát.
  5. Visszatesszük még kb. 20 percre sülni, és kész is! :)
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 44
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 24478
  • Feltöltés dátuma: 2017. február 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Reg-Enor diétám alatt sem szerettem volna nélkülözni a pizzát, és ez a recept kielégíti a pizzaéhségemet :)

Hozzávalók

alap

"tejfölös" szósz

feltét

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek