r
Nosalty Logó

Rántott lesütött szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Angie-30
Rántott lesütött szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
rántott ételek
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

Az öntethez

A tepsi előkészítéséhez

Összesen 508 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

Az öntethez

A tepsi előkészítéséhez

Összesen 3045 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír

A húshoz

Az öntethez

A tepsi előkészítéséhez

Összesen 185 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33 g

Zsír

  • Összesen
    25.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    238 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1143.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    49 mg
  • Kálcium
    172 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    52 mg
  • Foszfor
    429 mg
  • Nátrium
    435 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    170.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    123 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    208 mg
  • Retinol - A vitamin:
    121 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    217 micro
Összesen 508 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    197.8 g

Zsír

  • Összesen
    152.2 g
  • Telített zsírsav
    57 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    26 g
  • Koleszterin
    1429 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6861 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    294 mg
  • Kálcium
    1033 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    310 mg
  • Foszfor
    2574 mg
  • Nátrium
    2611 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    209.8 g
  • Cukor
    29 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    1025.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    735 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    311 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    46 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    333 micro
  • Kolin:
    1248 mg
  • Retinol - A vitamin:
    727 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    37 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1300 micro
Összesen 3045 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 13% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 65% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    9.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    87 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    420.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    158 mg
  • Nátrium
    160 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    19 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    45 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    5 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    80 micro
Összesen 185 Kcal

Hozzávalók

A húshoz

Az öntethez

A tepsi előkészítéséhez

Elkészítés

A húshoz

  1. A hússzeleteket megszórjuk sóval, borssal, majd lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és kisütjük.
  2. A tojásokat elkeverjük a tejföllel, a mustárral és a joghurttal, sózzuk, borsozzuk.
  3. Egy tepsit kiolajozunk, belerakjuk a húst, leöntjük a mustáros öntettel és megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 75 perc
  • Receptkönyvben: 81
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 12579
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Angie-30 355 recept

Egy tv műsorban láttam ezt a receptet már pár éve, azóta sokszor elkészítettem.

Hozzávalók

A húshoz

Az öntethez

A tepsi előkészítéséhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek