r
Nosalty Logó

Csirke Cordon Bleu

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Guxj
Csirke Cordon Bleu
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 18% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 665 kcal
  • 18% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 1328 kcal
  • 18% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 219 kcal
  • 18% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    50.6 g

Zsír

  • Összesen
    15.7 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    281 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1695.6 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    72 mg
  • Kálcium
    229 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    526 mg
  • Nátrium
    786 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.6 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    136 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    135 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    15 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    249 mg
  • Retinol - A vitamin:
    135 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    252 micro
Összesen 665 kcal
  • 18% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    101.2 g

Zsír

  • Összesen
    31.4 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    561 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3391.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    144 mg
  • Kálcium
    458 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    147 mg
  • Foszfor
    1052 mg
  • Nátrium
    1573 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    149.2 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    272.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    270 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    88 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    204 micro
  • Kolin:
    499 mg
  • Retinol - A vitamin:
    269 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    505 micro
Összesen 1328 kcal
  • 18% Fehérje
  • 27% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.7 g

Zsír

  • Összesen
    5.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    93 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    560.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    174 mg
  • Nátrium
    260 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    45 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    45 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    82 mg
  • Retinol - A vitamin:
    44 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    83 micro
Összesen 219 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemelleket lehártyázzuk, kiklopfoljuk hajszálvékonyra, sózzuk, borsozzuk.
  2. A kiterített csirkemellekbe egy-egy szelet sonkát és sajtot teszünk. A sajtot lehet reszelni is, de szerintem könnyebb dolgozni vele, ha szeletekben pakoljuk a húsra.
  3. Szorosan feltekerjük, én fogpiszkálóval szoktam rögzíteni.
  4. A szokásos módon bepanírozzuk. Nem szükséges dupla panír! Attól csak rágós, kellemetlen lesz a végeredmény. Egyszer panírozzunk, de nagyon alaposan!
  5. Sütőben 180 fokon, légkeverésen 40 percig sütjük, majd átfordítjuk, és még 10 percig sütjük. Természetesen olajban is ki lehet sütni.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 50 perc
  • Elkészítettem: 30 alkalommal
  • Receptkönyvben: 250
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 15048
  • Feltöltés dátuma: 2017. július 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagy kedvencem a Cordon Bleu. Az eredeti svájci recepttől igencsak eltér. Én mindig így készítem, szerintem így a legfinomabb. Mindig sokat készítek, és le is fagyasztok belőlük, így mindig van Cordon Bleu mentőcsomag a fagyasztóban. :) 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek