Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rántott harcsa lilahagymás krumplival

Rántott harcsa lilahagymás krumplival
Rántott harcsa lilahagymás krumplival
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretem a harcsát, egy nemes hal.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A harcsát háromba vágjuk, sózzuk, borsozzuk, facsarunk rá citromot, betesszük a hűtőbe.
  2. A krumplit feltesszük főni, a hagymát szeleteljük, a fokhagymát kisebb darabokra vágjuk. A krumplit felkockázzuk. A hagymát sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk ecettel.
  3. A halat bepanírozzuk, olajban kisütjük.
  4. Tálaláskor a hal mellé tesszük a krumplit, s a majonézt, valamint a hagymát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 330
elküldve: 0
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: halételek
nehézség: közepes
konyhatechnológia: rántott ételek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

rántott harcsa majonézzel, lilahagymás krumplival, bundás harcsa, harcsa rántva

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

396
törpeharcsa 45 dkg
citrom 1 db
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
tojás 1 db
finomliszt 1 csapott ek
zsemlemorzsa 1 ek
majonéz 1 ek
lila hagyma 1 nagy db
fokhagyma 2 gerezd
burgonya 6 db
ecet 1 teáskanál