r
Nosalty Logó

Rántott csuka káposzta ágyon

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
bokine
Rántott csuka káposzta ágyon
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 708 kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 4248 kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
Összesen 129 kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    39.3 g

Zsír

  • Összesen
    45.8 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2015.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    256 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    85 mg
  • Foszfor
    512 mg
  • Nátrium
    1117 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    34.5 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    321.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    162 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    162 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    89 micro
  • Kolin:
    179 mg
  • Retinol - A vitamin:
    159 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    32 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    481 micro
Összesen 708 kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    235.6 g

Zsír

  • Összesen
    274.6 g
  • Telített zsírsav
    93 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    101 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    50 g
  • Koleszterin
    1096 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12093.3 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    227 mg
  • Kálcium
    1537 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    513 mg
  • Foszfor
    3071 mg
  • Nátrium
    6700 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    207.2 g
  • Cukor
    39 mg
  • Élelmi rost
    30 mg

VÍZ

  • Összesen
    1930.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    975 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    21 micro
  • E vitamin:
    41 mg
  • C vitamin:
    156 mg
  • D vitamin:
    970 micro
  • K vitamin:
    124 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    35 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    536 micro
  • Kolin:
    1074 mg
  • Retinol - A vitamin:
    952 micro
  • α-karotin
    40 micro
  • β-karotin
    189 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2885 micro
Összesen 4248 kcal
  • 9% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    8.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    33 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    364.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    46 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    202 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    87 micro
Összesen 129 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tisztára pucolt halat kifilézzük.
  2. Feldaraboljuk egyforma darabokra, sózzuk, borsozzuk és állni hagyjuk egy fél órát.
  3. Közben a füstölt szalonnát zsírjára pírítjuk, rádobjuk az átmosott savanyú káposztát, ízesítjük borssal, sóval, egész köménnyel és babérlevéllel. Fedő alatt minimum 1/2 órát dinszteljük.
  4. A halszeleteket bepanírozzuk és kevés olajon világos színűre sütjük. Konyhai papírra kiszedjük.
  5. Egy tepsibe elterítjük a dinsztelt káposztát, ráfektetjük a rántott halakat és tejföllel meglocsoljuk.
  6. Forró sütőben 1/2 órát sütjük.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 28X38
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 10425
  • Feltöltés dátuma: 2010. november 01.

Ajánló

Big Boss- nak, mert nagy horgász és minden halat kedvelő olvasónak sok-sok szeretettel!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Horgászfeleség vagyok, a halat sajátkezűleg készítem elő. Mivel ez nem egy gusztusos művelet, így a filézéstől írom a receptem. Ezt a receptet unokaöcsémtől hallottam és rögtön el is készítettem legnagyobb örömére. Ünnepekkor megmaradt rántott húsokat így lehet frissíteni. Mindenféle húsból finom. A savanyúkáposzta fenséges ízt ad a húsoknak. A tejföltől megpuhul. Szóval, nagyon finom. Köszönöm páromnak a két méretes csukát :-D És még az ujjaim is meg vannak :-D

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...