Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás vajon párolt csuka

Fokhagymás vajon párolt csuka
Fokhagymás vajon párolt csuka
35 perc / előkészület: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű, ízletes halétel.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Vajas krumplival kitűnő ebéd vagy vacsoraétel.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Sózzuk, lisztben forgatjuk a halszeleteket.
  2. Olajban kisütjük.
  3. Megolvasztjuk a vajat, hozzáadjuk a tört fokhagymát, a bort, a hallevet, borsot darálunk rá.
  4. Beletesszük a kisült halszeleteket, forrás után pár percig fedő alatt pároljuk.
  5. A halat tálra szedjük, ráöntjük a levet, amiben pároltuk, petrezselyem zöldjével szórjuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 19 857
elküldve: 0
receptkönyvben: 56
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Harmathy Ildikó

Mióta szakács: 2008.09.03.
313 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Fokhagymás-vajas csuka

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

944
csuka 80 dkg
vaj 5 dkg
fokhagyma 2 gerezd
fehérbor 2 dl
hal alaplé 200 ml
finomliszt 15 dkg
napraforgó olaj 3 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint