Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Rakott krumpli gazdagon Nerovedovától

Rakott krumpli gazdagon Nerovedovától
Rakott krumpli gazdagon Nerovedovától
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A párom szereti a kiadós magyaros ételeket. A rakott krumpli egyszerű, finom és így még kiadósabb. :)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

 


  1. A tojást és krumplit héjában megfőzzük, majd megpucoljuk és felkarikázzuk.

  2. A kolbászokat és a szalonnát vékonyan felszeleteljük.

  3. A hagymát megpucoljuk és félfőre vágjuk.

  4. Egy tepsit kikenünk zsírral, megszórunk kevés zsemlemorzsával. Majd belerétegezzük a hozzávalókat. Krumpli (fűszerezzük), tojás, kolbászok és szalonna vegyesen.

  5. A végén meglocsoljuk tejjel elkevert tejföllel, és forró sütőben ropogósra sütjük.


 

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 25x30 cm
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 12 143
elküldve: 4
receptkönyvben: 83
elkészítve: 5/11
Facebookon megjelent: -

szakács

Nerovedova

Mióta szakács: 2012.04.29.
40 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rakott krumpli, kolbászos rakott krumpli, szalonnás rakott krumpli

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1302
burgonya 6 db
tojás 6 db
lecsókolbász 20 dkg
kolbász 15 dkg
császárszalonna 15 dkg
vöröshagyma 3 közepes fej
tejföl 450 g
tej 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 1 ek
ételízesítő 0 ízlés szerint
sertészsír 2 ek