Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ragacsos ketchupos oldalas

Ragacsos ketchupos oldalas
Ragacsos ketchupos oldalas
140 perc / előkészület: 25 perc főzés: 60 perc sütés: 55 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pofonegyszerű, ragacsos szaftos oldalas, tökéletes szilveszteri vendégváró - bármilyen salátával vagy ropogós friss kenyérrel tuti fogás az év utolsó napjára!

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az oldalast felvágjuk, megmossuk, és egy nagy fazékban feltesszük főni a fej fokhagymával, sóval, borssal, babérlevéllel.
  2. Kb. 1 órán keresztül főzzük közepes lángon.
  3. A ketchupot egy kisebb tálba öntjük, hozzáadjuk a majorannát, rozmaringot és a római köményt, a 4 gerezd lereszelt fokhagymát, a szójaszószt és a mézet.
  4. Alaposan kikeverjük.
  5. Egy nagyobb tepsit kikenünk olívaolajjal vagy zsírral, beletesszük az oldalasokat, majd minden oldalról alaposan bekenjük a mázzal. Lefedjük, és 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk kb 20 percre.
  6. Utána levesszük róla az alufóliát, és visszatesszük még 30 percre.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 6 371
elküldve: 1
receptkönyvben: 63
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
1174 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

ketchupos oldalas

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

447
sertésoldalas 1.5 kg
babérlevél 2 db
bors 8 szem
1 ek
fokhagyma 1 fej
ketchup 10 ek
rozmaring 1 tk
majoranna 1 tk
római kömény 1 tk
fokhagyma 4 gerezd
szójaszósz 3 ek
méz 5 ek