Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pulykafasírtrúd

Pulykafasírtrúd
Pulykafasírtrúd
90 perc / előkészület: 15 perc sütés: 75 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Alacsony zsírtartalmú, de magas íztartalmú. Puha és nedvdús, felszeletelve sütőben vagy grill alatt ropogósra piríthatjuk.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Salátával, hasábburgonyával, párolt zöldségekkel finom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A salottákat, paradicsomot és paprikát apróra kockázzuk, egy keverőtálban a összegyúrjuk a darált pulykahússal.
  2. Az apróra vágott fokhagymával és tojással összegyúrjuk.
  3. Belekeverjük a sót és borsot is.
  4. A sütőt 180 Celsius fokra előmelegítjük.
  5. Egy 21x13x7 cm-es kenyérformát kibélelünk alumínium fóliával. Ebbe öntjük a zöldséges pulykahúst, és elegyengetjük a tetejét.
  6. 1 órán és 15 percen át sütjük. Hagyjuk teljesen kihűlni, mielőtt kiemeljük a formából.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 21x17x7 cm
  • költség: 750 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 307
elküldve: 2
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – 0 vércsoport, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

pulykafasírt egyben sütve, pulykavagdalt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

137
darált pulykahús 0.5 kg
salottahagyma 2 közepes db
paradicsom 1 közepes db
sárga kaliforniai paprika 1 db
tojás 2 db
fokhagyma 3 gerezd
1 tk
bors 0 ízlés szerint