Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkés mexikói rúd

Csirkés mexikói rúd
Csirkés mexikói rúd
60 perc / előkészület: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Húsvétkor ez volt az egyik étel, ami az asztalra került.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldborsót és a karikára vágott sárgarépát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
  2. Olajon megdinszteljük a megpucolt és felkockázott hagymákat, megpirítjuk rajta a felkockázott csirkemellet.
  3. Kivajazott, 1 ek zsemlemorzsával meghintett sütőformába öntjük a csirkével összekevert zöldségeket, és a felkockázott paprikákat.
  4. Végül ráöntjük a felvert tojásokat, óvatosan elkeverjük.
  5. Készre sütjük, majd a formából kiborítjuk. Miután kihűlt, szeleteljük.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 953
elküldve: 0
receptkönyvben: 55
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1082 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

vagdalt, zöldséges csirkevagdalt, csirkehúsos vagdalt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

433
vöröshagyma 2 közepes db
csirkemell filé 50 dkg
tojás 6 db
pritaminpaprika 1 db
sárgarépa 3 közepes db
zöldborsó 20 dkg
zöld kaliforniai paprika 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 5 ek