r
Nosalty Logó

Proteines-gyümölcsös zabsüti

Salamon Csilla
Proteines-gyümölcsös zabsüti
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

505
Kalória
33.1g
Fehérje
58.5g
Szénhidrát
15.6g
Zsír
176.2g
Víz
140.3g
Koleszterin
9.6g
Élelmi rost
16.2g
Cukor
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 505 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2017 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 159 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.1 g

Zsír

  • Összesen
    15.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    140 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1569.5 g
  • Cink
    167 mg
  • Szelén
    34 mg
  • Kálcium
    228 mg
  • Vas
    130 mg
  • Magnézium
    138 mg
  • Foszfor
    573 mg
  • Nátrium
    286 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    58.5 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    176.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    249 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    14 mg
  • D vitamin:
    80 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    75 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    91 micro
  • Kolin:
    153 mg
  • Retinol - A vitamin:
    246 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    31 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    304 micro
Összesen 505 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    132.2 g

Zsír

  • Összesen
    62.4 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    21 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    561 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6278 g
  • Cink
    667 mg
  • Szelén
    137 mg
  • Kálcium
    912 mg
  • Vas
    520 mg
  • Magnézium
    552 mg
  • Foszfor
    2291 mg
  • Nátrium
    1144 mg
  • Réz
    27 mg
  • Mangán
    28 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    234.1 g
  • Cukor
    65 mg
  • Élelmi rost
    38 mg

Víz

  • Összesen
    704.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    996 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    55 mg
  • D vitamin:
    319 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    64 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    302 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    13 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    362 micro
  • Kolin:
    611 mg
  • Retinol - A vitamin:
    982 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    122 micro
  • β-crypt
    53 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1216 micro
Összesen 2017 kcal
  • 12% Fehérje
  • 21% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Cink
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    10.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.9 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    44 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    495.5 g
  • Cink
    53 mg
  • Szelén
    11 mg
  • Kálcium
    72 mg
  • Vas
    41 mg
  • Magnézium
    44 mg
  • Foszfor
    181 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    18.5 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    55.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    24 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    96 micro
Összesen 159 kcal

Elkészítés

  1. Az almákat meghámozzuk, lereszeljük, a banánt pürésítjük.
  2. Egy tálban összekeverjük a zabpehelyt, proteint, fahéjt, szódabikarbónát.
  3. Hozzáadjuk a túrót, felvert tojásokat, banánt, reszelt almát, édesítőt, összekeverjük, és kb. 10 percig állni hagyjuk.
  4. Egy közepes tepsit sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük a masszát, és előmelegített sütőben kb. 20-25 perc alatt készre sütjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Sütés ideje: 25 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés

Gyorsan elkészülő, energiadús süti.

További receptek

Epres habroló

A leveles rolókat nemcsak karakteres sajtkrémmel, hanem ízes-friss eperhabbal is megtölthetjük. Méltatlanul alulreprezentáltak az édes rolók a sütemények világában, állítsuk őket ...

Lakos Benedek

Tejbegrízgombóc

A legegyszerűbb és leggyorsabb gombócok bizony tejbegrízből készülnek: a sűrű masszából gurított labdacsok morzsában, mákban, dióban is megfürödhetnek, tálalásukhoz pedig sodót, ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...