Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Almás-joghurtos kenyér

Almás-joghurtos kenyér
Almás-joghurtos kenyér
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Túladagoltam a joghurtot, ezért egy kicsit  "szalonnás" lett a belseje a nagyok szerint.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A zöld almától és a joghurttól egy kicsit savanykás lett, ami a nyári melegben ugyan jól esik.
Feljavítani lehet, ha bevonjuk egy kis olvasztott csokival.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Mérjük ki a hozzávalókat, és keverjük össze őket egy tálban.
  2. Kockázzuk fel az almát, és adjuk a tésztához.
  3. Miután elkészültünk, öntsük bele a masszánkat a sütőtálba, és süssük meg.

  • sütési hőfok: 160°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 15x10 cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 5 450
elküldve: 0
receptkönyvben: 103
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Pátmosz

Mióta szakács: 2011.03.08.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
diéta: tojásmentes
fogás: desszert

egyéb elnevezések

almás chec, almás-joghurtos tortácska

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

veronka86
veronka86 Thu, 2014-05-08 14:42

Kedves Pátmosz!
tojás egyáltalán nem kell bele? Olaj vagy vaj sem kell bele? Így nem ragad bele a formába? Amúgy nagyon jól néz ki, ki fogom próbálni.

174
finomliszt 100 g
cukor 50 g
sütőpor 1 kk
joghurt 80 ml
alma 1 db