Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Piros és zöld sült ricotta zöldsalátával

Piros és zöld sült ricotta zöldsalátával
Piros és zöld sült ricotta zöldsalátával
23 perc / előkészület: 15 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha nincs nyár, legalább a hangulatát idézzük meg. Én igyekszem így "átvészelni" a hosszú és hideg telet. Ez is egy ilyen étel lesz. Tipikus olasz, mediterrán ízvilágú finomság gyorsan, akár egy könnyű vacsorának.

hozzávalók / 1 adag

A ricottához

A zöldsalátához

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sült ricottához az olaj kivételével minden hozzávalót összekeverünk, s enyhén kemény masszát kell kapnunk, amit lehet formázni. Amikor készen vannak a lapos kis tallérok, forró olajban pár perc alatt mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
  2. A zöldsalátához az összetevőket ízlés szerint egy nagy tálba kézzel összekeverjük, és a sült ricottához tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 493
elküldve: 0
receptkönyvben: 56
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Rozmaring&Csokoládé

Mióta szakács: 2011.12.08.
79 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, buli receptek, vasárnapi ebéd
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
kalória: magas
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

ricotta zöldsalátával, sült ricotta salátával, színes sült sajt

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1824
ricotta 250 g
tojás 1 db
parmezán sajt 4 dkg
finomliszt 1 púpozott ek
szárított paradicsom 2 dkg
snidling 6 szál
petrezselyem 6 szál
citromhéj 0.5 citromból nyert
napraforgó olaj 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fejessaláta 1 közepes fej
kígyóuborka 1 közepes db
paradicsom 2 db
olívaolaj 2 ek
citromlé 1 fél citromból nyert
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint