r
Nosalty Logó

Piros és zöld sült ricotta zöldsalátával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Piros és zöld sült ricotta zöldsalátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A ricottához

A zöldsalátához

Összesen 1764 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A ricottához

A zöldsalátához

Összesen 1764 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A ricottához

A zöldsalátához

Összesen 119 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    53.4 g

Zsír

  • Összesen
    143.6 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    330 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3544.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    1261 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    243 mg
  • Foszfor
    1103 mg
  • Nátrium
    871 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    77.6 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1094.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1095 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    99 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    543 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    347 micro
  • Kolin:
    277 mg
  • Retinol - A vitamin:
    450 micro
  • α-karotin
    245 micro
  • β-karotin
    7539 micro
  • β-crypt
    107 micro
  • Likopin
    14326 micro
  • Lut-zea
    4326 micro
Összesen 1764 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    53.4 g

Zsír

  • Összesen
    143.6 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    63 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    330 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3544.1 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    1261 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    243 mg
  • Foszfor
    1103 mg
  • Nátrium
    871 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    77.6 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    1094.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1095 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    40 mg
  • C vitamin:
    99 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    543 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    347 micro
  • Kolin:
    277 mg
  • Retinol - A vitamin:
    450 micro
  • α-karotin
    245 micro
  • β-karotin
    7539 micro
  • β-crypt
    107 micro
  • Likopin
    14326 micro
  • Lut-zea
    4326 micro
Összesen 1764 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    9.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    22 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    238.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    74 mg
  • Nátrium
    59 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    74 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    37 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    19 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    507 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    963 micro
  • Lut-zea
    291 micro
Összesen 119 Kcal

Hozzávalók

A ricottához

A zöldsalátához

Elkészítés

A ricottához

  1. A sült ricottához az olaj kivételével minden hozzávalót összekeverünk, s enyhén kemény masszát kell kapnunk, amit lehet formázni. Amikor készen vannak a lapos kis tallérok, forró olajban pár perc alatt mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
  2. A zöldsalátához az összetevőket ízlés szerint egy nagy tálba kézzel összekeverjük, és a sült ricottához tálaljuk.
  • Sütés ideje: 8 perc
  • Receptkönyvben: 27
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1532
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ha nincs nyár, legalább a hangulatát idézzük meg. Én igyekszem így "átvészelni" a hosszú és hideg telet. Ez is egy ilyen étel lesz. Tipikus olasz, mediterrán ízvilágú finomság gyorsan, akár egy könnyű vacsorának.

Hozzávalók

A ricottához

A zöldsalátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legkedveltebb húsvéti sütemények

Itt a húsvéti szezon a nyakunkon, vele együtt készülhetnek kiskonyhánkban a legkedveltebb húsvéti sütemények is! Tekercsek, mézes krémesek répatorták, egyesüljetek!