r
Nosalty Logó

Pina Colada Pavlova-torta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Zsuzsamama56
Pina Colada Pavlova-torta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 625 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 2495 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 225 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    34.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    171.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    25 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    46 mg
  • Nátrium
    57 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    72.7 g
  • Cukor
    67 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    128.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    30 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 625 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36 g

Zsír

  • Összesen
    137.4 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    686.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    31 mg
  • Kálcium
    98 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    138 mg
  • Foszfor
    185 mg
  • Nátrium
    227 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    290.8 g
  • Cukor
    270 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

VÍZ

  • Összesen
    515.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    39 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    41 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    120 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 2495 Kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    12.3 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    61.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    17 mg
  • Nátrium
    20 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.1 g
  • Cukor
    24 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    46.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    0 micro
Összesen 225 Kcal

Elkészítés

  1. A tojásfehérjét a cukorral robotgéppel verjük 20 percig jó keményre, és a sót almaecetet is adjuk hozzá.
  2. Ha kész, keverjük bele a kókuszreszeléket laza mozdulatokkal.
  3. 20 cm-es átmérőjű kört rajzoljunk egy zsírpapírra amivel egy tepsit kibélelünk. Ha van két sütőtepsink, akkor mindkét kört készítsük el, mert akkor kisüthetjük egyszerre mind a két lapot.
  4. A masszát osszuk ketté, és az egyiket kenjük el kenőkéssel a köralakba, majd a másikat simacsöves zsákba szedjük, és kúpokat nyomjunk rá.Ez lesz a tető.
  5. Süssük ki mindkettőt 150 fokon 40 percig. Légkeverésesben az alsó sütés is legyen bekapcsolva, és középre tegyük a tepsiket.
  6. Az ananászt csepegtessük le, ha lehetséges kockázzuk fel, ha körszeleteset kapunk. Friss ananásszal is dolgozhatunk, ha elég érett az ananász, akkor tökéletes.
  7. Keverjük habosra a krémsajtot a cukorral és a kókusztejjel. Kenjük a krémet a kihűlt sima tortakorongra, és rakjuk meg az ananászkockákkal. Fedjük be a tetejét a habcsóklappal. Szórjuk meg porcukorral, és hűtsük be tálalásig.
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 20
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2142
  • Feltöltés dátuma: 2014. január 06.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Pina Colada Pavlova-torta
Zsuzsamama56 312 recept

A kedvencünk ez a habos-krémes és nem túl édes torta, amit most ebben a formátumban készítettem el.

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

További cikkek