Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Petrezselymes zellerkrémleves

Petrezselymes zellerkrémleves
Petrezselymes zellerkrémleves
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Jöjjön egy télies, felmelegítős recept, ami garantáltan egészséges és extra finom. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kókuszzsírt/olajat elkezdjük egy edényben melegíteni.
  2. Az apróra vágott vöröshagymát elkezdjük rajta párolni.
  3. A zellert pucoljuk, mossuk, apró csíkokra vágjuk.
  4. Ha a vöröshagyma átpárolódott, akkor rátesszük a zellert, felöntjük vízzel, és kb. 8-10 percig főzzük, hogy átpuhuljon.
  5. Sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük.
  6. Majd összeturmixoljuk az egészet, és hozzáöntjük a tejet. Egyet még forralunk rajta, és kész is.
  7. Közben apróra vágjuk a másik csokor petrezselyem leveleit.
  8. Friss petrezselyemmel szórjunk meg az elkészült levest. Piríthatunk mellé barnakenyér-kockákat is .

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 304
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

cookingwithfantasy

Mióta szakács: 2015.09.12.
68 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes
kategória: levesek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

zellerleves, fűszeres krémleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

91
zeller 1 közepes db
petrezselyem 1 szál
laktózmentes tej 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 közepes db
kókuszolaj 1 ek
víz 4 dl
leveskocka 1 db