Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Parmezános-túrós daragaluska

Parmezános-túrós daragaluska
Parmezános-túrós daragaluska
22 perc / előkészület: 10 perc főzés: 12 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A daragaluska egy másik változata. Finom levesbetét zöldség-, hús- vagy paradicsomlevesbe.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tehéntúrót simára kavarjuk a darával és a frissen reszelt parmezánnal. Sóval, borssal ízesítjük, majd óvatosan hozzákeverjük a kemény habbá vert tojásfehérjét.
  2. A tésztából 2 kanál segítségével kis galuskákat formázunk, majd éppen csak gyöngyöző, sós vízben kb. 10-12 percig főzzük, félidőben megforgatjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 627
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1967 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

grízgaluska, sajtos levesbetét

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

315
tehéntúró 100 g
búzadara 30 g
parmezán sajt 10 g
tojásfehérje 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint