r
Nosalty Logó

Mennyei húsleves töltelék

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Netty
Mennyei húsleves töltelék
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 257 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1033 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 165 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1096.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    33 mg
  • Kálcium
    131 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    29 mg
  • Foszfor
    163 mg
  • Nátrium
    736 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    91.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    155 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    280 micro
Összesen 257 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    45 g

Zsír

  • Összesen
    42.5 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4387 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    131 mg
  • Kálcium
    524 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    116 mg
  • Foszfor
    653 mg
  • Nátrium
    2943 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    117.8 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    365.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    310 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    250 micro
  • Kolin:
    619 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1120 micro
Összesen 1033 Kcal
  • 8% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 64% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    115 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    703 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    84 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    105 mg
  • Nátrium
    472 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    18.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    50 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    40 micro
  • Kolin:
    99 mg
  • Retinol - A vitamin:
    50 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    180 micro
Összesen 165 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A zsemléket beáztatjuk vízbe. Amikor jól megpuhult, kinyomkodjuk, és egy tálba tesszük.
  2. Beleütjük a tojásokat, majd ízlés szerint borsozzuk.
  3. Ezután egy lábasba a kockára vágott hagymát olajon megpirítjuk, majd beleteszünk egy húsleveskockát és az apróra vágott petrezselyemzöldet.
  4. Ha elkészül,t hozzákeverjük a zsemlékhez, ezután alaposan összekeverjük. Picit megkóstoljuk, hogy elég sós és borsos-e.
  5. Végül 2 uzsizacskóba elosztjuk, és egy hengert formálunk belőle. A zacskóval együtt a húslevesbe tesszük.
  6. Ha megfőtt (egy kicsit kemény lett), kivesszük a levesből, és a zacskóból egy tányérra borítjuk, szeleteljük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 268
  • Tegnapi nézettség: 12
  • 7 napos nézettség: 165
  • Össznézettség: 96823
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 16.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom kis töltelék, húslvessel vagy akár a főtt hússal és zöldségekkel fogyasztjuk. Nálunk nagy kedvenc, megéri kipróbálni, nem fogtok csalódni benne! ;)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

A répatortás kekszszendvics, amit minden nap harapnánk uzsonnára

Nehéz percek következnek most az édesszájúak számára: ez a "szendvics" nem holmi felvágottal-sajttal készül, hanem egy pazar répatorta még pazarabb hozzávalóival! Húsvétra, de egy sima hétvégére vagy hétköznapra is kiváló önsimogató és családjutalmazó süteményről van szó. Így készül nálunk a répatortás kekszszendvics:

Nosalty

További cikkek