r
Nosalty Logó

Párizsis szendvicskrém

Salamon Csilla
Párizsis szendvicskrém
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A szendvicskrémhez

A díszítéshez

781
Kalória
16.5g
Fehérje
10.2g
Szénhidrát
76g
Zsír
134.6g
Víz
60.3g
Koleszterin
1.4g
Élelmi rost
5g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 32% Zsír

A szendvicskrémhez

A díszítéshez

Összesen 781 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 32% Zsír

A szendvicskrémhez

A díszítéshez

Összesen 3120 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 32% Zsír

A szendvicskrémhez

A díszítéshez

Összesen 268 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    16.5 g

Zsír

  • Összesen
    76 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1275.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    232 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    156 mg
  • Nátrium
    856 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    10.2 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    134.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    561 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    50 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    523 micro
  • α-karotin
    25 micro
  • β-karotin
    439 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    643 micro
  • Lut-zea
    38 micro
Összesen 781 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    65.8 g

Zsír

  • Összesen
    304.1 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    97 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    51 g
  • Koleszterin
    241 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5101.1 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    929 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    89 mg
  • Foszfor
    625 mg
  • Nátrium
    3425 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    40.8 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

Víz

  • Összesen
    538.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2244 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    21 micro
  • K vitamin:
    200 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    102 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2091 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    1755 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    152 micro
Összesen 3120 kcal
  • 7% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 32% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.6 g

Zsír

  • Összesen
    26 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    436 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    53 mg
  • Nátrium
    293 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    3.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    46 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    192 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    179 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    150 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    220 micro
  • Lut-zea
    13 micro
Összesen 268 kcal

Elkészítés

A szendvicskrémhez

  1. A vöröshagymát megpucoljuk és felkockázzuk a párizsival.
  2. Margarint a tejföllel, reszelt sajttal kikeverjük, hozzáadjuk a reszelt sajtot, mustárt, majd sózzuk, borsozzuk, és meghintjük a pirospaprikával. Jól kikeverjük, és egy tányérra halmozzuk.
  3. A lilahagymát megpucoljuk, és cikkekre szeleteljük a paradicsommal.
  4. A krém közepét megszórjuk 5-6 szál felaprított snidlinggel. Körberakjuk felszeletelt paradicsommal, és ezt kirakjuk a felszeletelt lilahagymával.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 p

Szendvicskrémeket is nagyon sokféleképpen lehet díszíteni.

További receptek

Villámgyors tojáskrém

A tojáskrém egy igazi retro klasszikus. Készíthetjük reggelire pirítósra kenve, vendégvárónak vagy ebédre egy laktató szendvicsnek. Fogyasztás előtt érdemes pihentetni pár órát a ...

Fekete Melinda

Zsidótojás

A zsidótojás egy hagyományos kóser étel, ami feltételezhetően Lengyelországból érkezett hazánkba, ezért lengyel tojás néven is ismert. Hagyományosan libazsírral készült, ami mellé ...

Rosanics Petra

Mennyei tojáskrém

Gyorsan és könnyen elkészíthető húsvéti fogás ez a tojáskrém, ami pont olyan krémes és légiesen könnyed, mint ahogy gyerekkorunkból emlékszünk rá! A majonézes torma és a tejföl ...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek