Nosalty Logó

Párizsi-fasírt káposztasalátával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
witch
Párizsi-fasírt káposztasalátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
230 °C
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A fasírthoz

A salátához

Az öntethez

Összesen 428 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A fasírthoz

A salátához

Az öntethez

Összesen 1711 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A fasírthoz

A salátához

Az öntethez

Összesen 104 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.1 g

Zsír

  • Összesen
    28.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1125.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    123 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    40 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    838 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.6 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    203.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    270 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    73 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    222 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    110 micro
  • Kolin:
    53 mg
  • Retinol - A vitamin:
    19 micro
  • α-karotin
    721 micro
  • β-karotin
    2585 micro
  • β-crypt
    124 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1097 micro
Összesen 428 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.3 g

Zsír

  • Összesen
    113.3 g
  • Telített zsírsav
    32 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4500.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    30 mg
  • Kálcium
    492 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    161 mg
  • Foszfor
    450 mg
  • Nátrium
    3352 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    130.4 g
  • Cukor
    66 mg
  • Élelmi rost
    24 mg

VÍZ

  • Összesen
    814.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1081 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    292 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    888 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    441 micro
  • Kolin:
    214 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    2884 micro
  • β-karotin
    10340 micro
  • β-crypt
    497 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    4387 micro
Összesen 1711 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 73% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.9 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    272.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    30 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    27 mg
  • Nátrium
    203 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    54 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    175 micro
  • β-karotin
    626 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    266 micro
Összesen 104 Kcal

Hozzávalók

A fasírthoz

A salátához

Az öntethez

Elkészítés

A fasírthoz

  1. Először a salátát készítjük el, hogy az ízek összeérjenek. Szeleteljük fel a káposztát, almát, paprikát és az újhagymát. A répát reszeljük le, forgassuk össze az egészet.
  2. Az öntet hozzávalóit keverjük el, és öntsük a salátára. Szintén forgassuk össze, lefóliázva rakjuk a hűtőbe legalább 2 órára.
  3. A fasírthoz valókat gyúrjuk össze, és osszuk el nyolc egyenlőrészre. Formázzunk pogácsákat belőle, hempergessük meg a kenyérmorzsában.
  4. Rakjuk kiolajozott sütőlemezre,és forrósütőbe rakva süssük meg.
  • Sütés hőfoka: 230 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30x20x2
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 7603
  • Feltöltés dátuma: 2013. március 04.

Ajánló

Főzelék feltétnek is jó.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Egy ezer éves szakácskönyvben találtam ezt a receptet. Hát kipróbáltam, mert nem tudtam elképzelni, milyen lehet a párizsiból készült fasírt. Nem vészes. :))

Hozzászólások

Hozzávalók

A fasírthoz

A salátához

Az öntethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek