r
Nosalty Logó

Baconban sült töltött fasírt

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Edit
Baconban sült töltött fasírt
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 627 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 5012 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 20% Zsír
Összesen 250 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    40.6 g

Zsír

  • Összesen
    46.9 g
  • Telített zsírsav
    16 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    253 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1654.2 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    65 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    37 mg
  • Foszfor
    394 mg
  • Nátrium
    1106 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    138.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    29 micro
  • Kolin:
    221 mg
  • Retinol - A vitamin:
    74 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    176 micro
Összesen 627 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    325 g

Zsír

  • Összesen
    375.2 g
  • Telített zsírsav
    131 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    116 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    47 g
  • Koleszterin
    2023 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    13233.6 g
  • Cink
    23 mg
  • Szelén
    379 mg
  • Kálcium
    523 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    297 mg
  • Foszfor
    3149 mg
  • Nátrium
    8844 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.3 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    1108.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    596 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    496 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    66 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    232 micro
  • Kolin:
    1765 mg
  • Retinol - A vitamin:
    594 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    28 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1409 micro
Összesen 5012 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 20% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.2 g

Zsír

  • Összesen
    18.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    101 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    658.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    157 mg
  • Nátrium
    440 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    25 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    88 mg
  • Retinol - A vitamin:
    30 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 250 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A fasírthoz valókat szokásos módon összekeverjük, ízlés szerint ízesítjük.
  2. Egy őzgerincformát kibélelünk baconnal. Nem baj, ha kilóg a formából, majd visszahajtjuk a végén.
  3. A bekevert hússal is kibéleljük kb. 1 cm vastagon mindegyik oldalát. Ebbe a vályúba fektetjük a megpucolt főtt tojásokat és a kolbászt, aminek a héját húzzuk le.
  4. Betakarjuk a megmaradt fasírthússal, és ráhajtjuk a kilógó szalonnákat, és még ahol kell, teszünk a tetejére bacont. Előmelegített sütőben pirosra sütjük. Ne süssük magasabb fokon, mert akkor a szalonna hamar megég. Tegyünk alá egy tepsit, mert valószínű, hogy kicsit kifolyik majd belőle lé.
  5. Amikor kész (kb. 60 perc), borítsuk ki arra a tepsire, ami alatta volt, és süssük a tetejét is pirosra.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 100 alkalommal
  • Receptkönyvben: 222
  • Tegnapi nézettség: 10
  • 7 napos nézettség: 23
  • Össznézettség: 39343
  • Feltöltés dátuma: 2010. április 01.

Ajánló

Ő zöldborsófőzelékkel szereti. Hidegen is nagyon finom. Jó étvágyat hozzá !

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A pici fiamnak (10 éves :) ez a kedvenc étele.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek