Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos uborkasaláta avokádóval és fetával

Paradicsomos uborkasaláta avokádóval és fetával
Paradicsomos uborkasaláta avokádóval és fetával
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű saláta. A fetát el is hagyhatjuk, esetleg helyettesíthetjük olajbogyóval. Koriander helyett használhatunk petrezselymet is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A paradicsomokat ketté vagy négybe vágjuk. Az uborkát meghámozzuk, négybe vágjuk, a magokat kivágjuk, majd szeletekre vágjuk. Az avokádót, hagymát és a fetát kockákra vágjuk. A korianderleveleket durvára vágjuk. Az egészet egy edénybe tesszük.
  2. Az olajat elkeverjük a citromlével. Sóval, borssal és szumákkal ízesítjük. A salátára öntjük, óvatosan elkeverjük, és azonnal tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 6 981
elküldve: 0
receptkönyvben: 50
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: saláta
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel

egyéb elnevezések

avokádós paradicsomsaláta, zöldségsaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Gizi-néne
Gizi-néne Thu, 2017-02-23 21:05

Mi a fene az a SZUMÁK? Még életemben nem hallottam róla, pedig már nem vagyok fiatal nő.

302
koktélparadicsom 20 dkg
kígyóuborka 0.5 közepes db
avokádó 1 közepes db
feta sajt 50 g
lila hagyma 1 közepes db
koriander 0.5 csokor
olívaolaj 2 ek
citromlé 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szumák 0.5 kk