Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos-olívás fusilli

Paradicsomos-olívás fusilli
Paradicsomos-olívás fusilli
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Az olíva, a szárított paradicsom és a bazsalikom az olasz konyha olyan meghatározó alapanyaga, aminek felhasználásakor biztos sikerünk lesz.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rozéval ajánlom.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olívaolajon az apróra vágott hagymát a felkockázott szalonnával megfonnyasztjuk.
  2. A paradicsomot 1-2 percre forró vízbe dobjuk, majd leszűrés után lehúzzuk a bőrét. A paradicsomot feldaraboljuk és hozzáadjuk a hagymához.
  3. A szárított paradicsomot és az olívabogyót feldaraboljuk, és a többi összetevőhöz tesszük, majd tovább sütjük. Borsozzuk, és ha kell sózzuk is, majd a friss bazsalikommal ízesítjük.
  4. A masszát a kifőtt tésztára tesszük és parmezánnal meghintve tálaljuk. 

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 480
elküldve: 2
receptkönyvben: 125
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Beácska

Mióta szakács: 2008.04.25.
104 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Paradicsomos-olívás tészta, tészta pardicsommal és olívabogyóval

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

522
fusilli tészta 250 g
füstölt szalonna 5 dkg
vöröshagyma 1 kis db
paradicsom 5 db
szárított paradicsom 6 db
fekete olajbogyó 10 dkg
parmezán sajt 10 dkg
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
bazsalikom 0 ízlés szerint